Vanaf nu ook online producten kopen, bekijk onze webshop »


Assuradeuren Gilde

Schouwburg De Lawei

Restaurant Sukade

Restaurant Sukade, Smaeckpakhuys anno 1860, voor een ultime ‘smaeck’ beleving! ​www.restaurantsukade.nl

Projectstoffering

De belangrijkste stoffering bij projectinrichting is vloerafwerking en raamstoffering.

Zitten?

Hoe zitten we door de dag? <iframe width=“854” height=“480” src=“https://www.youtube.com/embed/tr5cjpvvGk8” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>

JB inflatables

​In samenwerking met Anke Boelens interieurvormgeving

HIAB-cargotec Meppel

Hampshire Hotel Groningen

Pelican Rouge Dordrecht

In opdracht van Vorm Martini

Bureaustoel en sofa van Gispen bekroond!

Twee Red Dot Awards voor Gispen. De internationaal gerenommeerde prijs voor kwaliteit en innovatie werd toegekend aan de Zinn bureaustoel en de TST sofa van de projectinrichter.

De 38-koppige jury van internationale deskundigen heeft elk van de 4.928 inzendingen uit 56 landen beoordeeld. Alleen ontwerpen die uitblonken in kwaliteit en innovatie ontvingen een onderscheiding. TST sofa en Zinn bureaustoel overtuigden de juryleden door het doordachte design. Beide producten zijn beloond met de Red Dot Award Product Design 2015.

TST is een serie luxe zitmeubilair, ontworpen door Michael Young. De serie bestaat uit een fauteuil en banken met een hoge of lage rugleuning. De sofa valt op door de sterk iconische vorm. Het robuuste ontwerp van de buitenschaal bevat zachte lijnen en ronde vormen. De hoge rug zorgt voor extra comfort en privacy ter bevordering van ontmoeting en communicatie. TST is uitvoerbaar in verschillende stofferingen en kleuren. Door de luxe uitstraling en comfortabele zit is de sofa geschikt voor zowel thuis als in kantooromgevingen.

Zinn bureaustoel staat voor ergonomisch, stijlvol en vooral comfortabel zitten. De stoel is ontworpen door Justus Kolberg. Bij het ontwerp is uitgegaan van het hoogst haalbare op deze drie elementen. “Het resultaat overstijgt de verwachting. Zinn is gemakkelijk in te stellen, heeft een elegant design en zit heerlijk”, aldus Gispen over de in twee uitvoeringen (NEN EN 1335 en NPR) leverbare bureaustoel. De techniek van het Dynamic Synchroonmechanisme van Zinn stimuleert op een natuurlijke manier bewegend zitten. Het volgt de verandering van houding en biedt het lichaam steun in iedere positie.

www.red-dot.org

www.gispen.nl

De Burght Vollenhove

Embody is 24/7 zitcomfort

In onze 24-uurs economie zijn er steeds meer kantoren waar bureaustoelen met meerdere collega’s gedeeld moeten worden. Denk aan meldkamers, beveiligingscentra, observatieposten, helpdesks, ICT-bedrijven, call centers, ziekenhuizen, verkeersleidingscentra et cetera. Omdat elk individu een eigen zitgedrag heeft, zal een gewone bureaustoel in zo’n situatie al snel het onderspit delven. Met alle gevolgen van dien, want verkeerd zitten geeft op termijn verregaande gezondheidsklachten.

Zitten is het ‘nieuwe roken’

Zitten wordt steeds vaker betiteld als het ‘nieuwe roken’. Langdurig en slecht zitten, langer dan 1,5 à 2 uur aaneengesloten, versnelt de degeneratie van ons lichaam. Medisch onderzoek suggereert dat ons zitgedrag, in het bijzonder lange zituren, bijdraagt aan obesitas en de negatieve gevolgen die daarmee worden geassocieerd, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, metabool syndroom en sterfte.

Instinctief zitten

Zitten op de stoel van je collega is dankzij de Embody geen enkel probleem meer. Want door de instinctieve rugleuning past deze stoel zich volledig aan uw beweging aan en stelt zich automatisch af op basis van uw verschuivende posities, zodat uw wervelkolom uitgelijnd en gezond blijft. Of u nu voorover of achterover leunt, de ondersteuning van uw onderrug blijft constant: een bezoek aan de chiropractor behoort tot het verleden. Want de Embody vormt zich natuurlijk naar de groottes, vormen, houdingen en wervelkolommen van verschillende mensen. De diepte van de zitting past zich aan verschillende dijbeenlengtes aan en de verstelbare armsteunen hebben een zeer groot bereik.

Lievegoed antroposofische zorg Ravenswoud

Huisartsenpraktijk Smilde

Orthodontisten Meppel

Ankie Nu

Edu-actief directie kantoor

Edu-actief vergaderruimte

EOC scheepsverzekeringen

Puur! Accountancy & Advies

Horesca Meppel

​In samenwerking met Anke Boelens interieurvormgeving

Schouwburg Ogterop

​In samenwerking met B+O architecten

JB stage

​In samenwerking met Anke Boelens interieurvormgeving

Nobel ICT

Huisartsenpraktijk Blanker & Thiele

​In samenwerking met Anke Boelens interieurvormgeving

Nieuw in de Gispen collectie:TST zitprogramma

TST zitprogramma

TST van Michael Young voor Gispen is een serie luxe zitmeubilair die bestaat uit een fauteuil en banken.

TST kenmerkt zicht door een sterk iconische vorm, mede doordat de binnenzijde wordt uitgevoerd met speciaal 3D gefreesd schuim. Het robuuste ontwerp bevat zachte lijnen en is gecombineerd met een comfortabele meubelstof. De TST is verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits bank of 2,5-zits bank met een lage of hoge rug voor extra privacy ter bevordering van ontmoeting en communicatie. Dit maakt TST-serie geschikt voor zowel de thuissituatie als in projecten.

Inspiratie

TST is de afkorting van Tsim Sha Tsui. Het is één van de oudste wijken van Hong Kong, een plek waar kunstliefhebbers, zakenlui, toeristen en kunstenaars elkaar treffen. Ontwerper Michael Young laat zich hier regelmatig inspireren.

http://www.gispen.nl

Lancering nieuwe producten Gispen

Vrijdag 3 oktober lanceert Gispen drie nieuwe producten in de Outline-serie. In de pop-up store in de 9 Straatjes van Amsterdam onthult Peter van de Water zijn nieuwste ontwerpen.

Peter van de Water, ontwerper van de serie Outline zal alle ins en outs van zijn ontwerpen uit de doeken doen aan een exclusieve groep designliefhebbers.

Outline tafellamp 38 is volgens de fabrikant uit Culemborg begin dit jaar enthousiast ontvangen. Reden voor Gispen en ontwerper Peter van de Water om uit te breiden tot een serie met nieuwe ontwerpen. “Met trots lanceren we de Outline tafellamp 53, Outline vloerlamp en Outline klokken. Van 100 procent recyclebaar staal, vervaardigd in de CO2-neutrale Gispenfabriek doet Outline waarvoor hij bestemd is. Niet meer en niet minder. Een toonbeeld van minimaal materiaalgebruik.”

www.gispen.nl

Het Nieuwe Werken

“Het Nieuwe Werken is een visie waarbij recente ontwikkelingen in de informatietechnologie als aanjager gelden voor een betere inrichting en bestuur van het kenniswerk. Het gaat om vernieuwing van de fysieke werkplek, de organisatiestructuur en -cultuur, de managementstijl en niet te vergeten de mentaliteit van de kenniswerker en zijn manager.” (Dik Bijl - Het Nieuwe Werken 2007)

Het Nieuwe Werken is een verzamelnaam van diverse manieren van slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik maken van nieuwe technologieën; experimenteren met nieuwe vormen van samenwerking, maar ook nieuwe manieren van leidinggeven; minder hiërarchie; meer eigen verantwoordelijkheid; meer delegeren en meer overlaten aan eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid.

Nieuwe professionals stellen andere wensen en eisen aan hun werkgever of opdrachtgever en aan de inrichting van hun werk. Organisaties zullen andere eisen stellen aan werknemers. De manier waarop organisaties ingericht zijn, zullen daardoor behoorlijk verschillen van de manier waarop wij dat momenteel kennen. En waarom ook niet, we werken immers ook niet meer zoals in de periode van de industriële revolutie.

Het Nieuwe Werken verandert de resultaten van het werk ingrijpend. Dit is het gevolg van de nieuwe, interactieve mogelijkheden die ontstaan door internet, door nieuwe werkmethoden, de nieuwe generatie werknemers en door de veranderde eisen en behoeften aan werk, met als kernwoord ‘flexibiliteit’. In kantoorinrichting wordt flexibiliteit steeds meer toegepast in verschillende soorten werkplekken: vaste werkplekken, flexibele werkplekken, zit-sta werkplekken, werkplekken voor kort groepsoverleg en concentratiewerkplekken.

Wilt u zich oriënteren of meer informatie over Het Nieuwe Werken? Neem dan contact op met INREDA; stuur een email naar info@inreda.nl of bel naar 0522-242190.

Projectstoffering

De belangrijkste stoffering bij projectinrichting zijn vloerafwerking en raamstoffering. Voor de afwerking van vloeren kennen we twee groepen; zachte vloeren en harde vloeren. Zachte vloeren zijn tapijt, tapijttegel en karpetten. Harde vloeren zijn pvc, klik pvc, marmoleum en vinyl. Een mooi effen tapijt is altijd goed, maar denkt u ook eens aan een afbeelding of print op de vloer! Pvc wordt veel gebruikt in een houtprint om warmte toe te voegen aan een ruimte, maar is ook projectbestendig en goed te onderhouden (hygiëne).

Raamstoffering heeft meerdere functies; het filtert daglicht en kan de ruimte verduisteren, maar kan het geluid in een ruimte ook absorberen voor een beter akoestiek. Ook in raamstoffering is er keuze uit verschillende soorten zoals gordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen, in verschillende stijlen, kleuren en materialen.

Naast vloerafwerking en raamstoffering is er ook nog wandafwerking. Ook voor wandafwerking is er veel mogelijk, zoals verf en (projectbestendig) behang in verschillende kleuren, texturen en (foto) prints. Oude foto’s, detailfoto’s of een bedrijfslogo worden vaak aan de wand toegepast om de ruimte persoonlijker te maken. De inrichting is dan niet meer algemeen, maar past dan echt bij uw bedrijf. Referenties van projectstoffering kunt u vinden onder projecten.

Kantoormeubilair

INREDA kan een geheel nieuwe inrichting voor uw bedrijf verzorgen, referenties hiervan vindt u bij projecten. Naast turnkey projectinrichting kunt u bij INREDA uiteraard ook terecht voor los meubilair, een deel daarvan kunt u in de webshop vinden. Daarbij is het mogelijk om van het gekozen meubilair of product een proefmodel of staal te bekijken in onze showroom. INREDA kan u al uw kantoormeubilair leveren: bureaus en bureaustoelen (beide in hoogte verstelbaar), banken, stoelen, tafels, kasten en accessoires. Maar ook overig projectmeubilair dat speciaal aan de eisen van de doelgroep (bijvoorbeeld horeca en zorg) voldoet, is bij Inreda verkrijgbaar. Zit er bij het standaard meubilair niet iets bij dat aan uw wensen voldoet? Of wilt u een passende bank van muur tot muur? INREDA ontwerpt maatwerk meubilair (naast banken onder andere ook tafels, bureaus, balies en kasten) dat aan uw wensen voldoet.

Bij het interieur is het ook belangrijk om aan de akoestiek te denken. Dat kan bijvoorbeeld in (systeem)plafonds, maar ook in wandafwerking of losse elementen van vilt, geprinte stoffen en mos wanden. Ook gordijnstoffen absorberen geluid, zie hiervoor projectstoffering.

Om de ruimte af te maken is verlichting een belangrijk aspect. Verlichting is niet alleen functioneel, maar mag ook gezien worden. Kiest u voor algemene verlichting zodat de ruimte flexibel is, of voor een opvallende hanglamp, bijvoorbeeld in de entree van het gebouw? INREDA heeft een ruim assortiment verlichting, van inbouwspots tot grote moderne armaturen.

Onder het kopje leveranciers vindt u een deel van de merken die INREDA voert. INREDA is official partner van onder andere Gispen. Gispen kennen we van de design klassiekers van W.H. Gispen zelf, maar ook ontwerpen van Peter van de Water, Richard Hutten, Anke Bernotat en Peter de Boer behoren tot de collectie van Gispen. Daarmee kunnen wij de bekendste designmeubelen leveren. Ook van andere designmerken en ontwerpers kunnen wij meubilair, verlichting en accessoires leveren. Voor elk budget en voor elke stijl! Designmeubilair kan door een heel pand, maar kan ook mooi zijn als eyecatcher. Bijvoorbeeld een lamp in de entree, een bekende stoel in de vergaderruimte of een klassieke bureaustoel in de directiekamer. INREDA kijkt graag met u mee met wat uw wensen zijn en wat goed bij uw bedrijf past.

Medisch Centrum Rembrandt v. Rijn

​In samenwerking met B+O architecten

Apotheek Rembrandt van Rijn

Stef by Robert Nederveen

​In samenwerking met B+O architecten

Rijksuniversiteit Groningen

Contact

Inreda Project + Interieur
Volta 11
7942 DG MEPPEL

T 0522 242190
INFO@INREDA.NL

BTW 8231.47.435.B.01
KVK 04072137

MA 08.30 – 17.00 uur
DI 08.30 – 17.00 uur
WO 08.30 – 17.00 uur
DO 08.30 – 17.00 uur
VR 08.30 – 17.00 uur

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitaties kunt u sturen naar:
INREDA project + interieur
t.a.v. dhr. P. Gelling
Volta 11
7942 DG Meppel

Of per e-mail: info@inreda.nl

Leveranciers

We werken samen met de meest innovatieve leveranciers op het gebied van kantoorsystemen en meubilair. Dat stelt ons in staat om u op maat te bedienen en voor elke vraag een passende oplossing te bieden.

Normen meubilair: INREDA werkt alleen met fabrikanten en importeurs die aan de in Nederland gestelde normen voldoen, zoals NEN en ISO (rapporten op aanvraag leverbaar).

Gispen Turn

De nieuwe Gispen Turn conferentiestoel van Paul Brooks voor Gispen is onderscheidend in design en eenvoud.

Het slimme frame bestaat uit één geheel en netweave-bespanning houdt het ontwerp strak. De hybride bewegingstechniek past zich automatisch aan het gewicht aan en zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid.

Meer informatie: http://ow.ly/sFZUF

Nieuw in het Gispen assortiment: Gispen Zinn!

Nieuw in het Gispen assortiment: Gispen Zinn!


Deze bureaustoel van Justus Kolberg staat voor ergonomisch, stijlvol en vooral comfortabel zitten. Zinn is gemakkelijk in te stellen, heeft een elegant design en zit heerlijk. Zinn is er in een NEN EN 1335 en NPR 1813 uitvoering.

Lees meer over deze stoel voor iedereen: http://ow.ly/sDWUU

INREDA Gispen partner

INREDA is Gispen partner!!!

Met het merk Gispen wordt ons assortiment weer een stuk completer. door deze toevoeging kunnen wij nog beter passende oplossingen bieden voor uw werkplek gerelateerde vraagstukken/problemen.

Klik op het Gispen partner logo en u komt dan op de website van Gispen. Hier vind u het complete productassortiment. Naast het ‘standaard’ kantormeubilair vindt u ook de desiglabels Ngispen en Huiswerk.

Het is zeker de moeite waard om de website te bezoeken.

Binnekort zijn de producten van Gispen in onze showroom te bewonderen. houd onze website in de gaten.

Wanneer u informatie of persoonlijke vragen willen stellen omtrent Gispen kunt u contact met ons opnemen.

Inreda

Kantoorconcepten, Interieurontwerpen, Creatieve partner, Meubilair en Design.

Het interieur is een presentatie van uw bedrijf en zegt veel over het product dat er wordt gemaakt of de dienst die geleverd wordt.

Als creatieve totaalinrichter richt INREDA zich zowel op de grote lijnen als op de specifieke details voor een optimale kantoor- en werkomgeving. Klein of groot kantoor; wij zien het als een uitdaging om met elk budget iets unieks neer te zetten.

INREDA onderscheidt zich in haar aanpak door uw wensen te vertalen in een creatief ontwerp. Een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet, maar u ook zeker prikkelt. Wij verrassen graag met onze concepten. Niet alleen u, maar ook uw medewerkers en relaties.

INREDA Uw creatieve partner in totaalinrichting!

Volta 11 + 7942 DG Meppel + btw 8231.47.435.B.01
T 0522 242190 + info@inreda.nl + kvk 04072137

Naar webshop

Gispen Partner