Vanaf nu ook online producten kopen, bekijk onze webshop »


Kantoormeubilair

INREDA kan een geheel nieuwe inrichting voor uw bedrijf verzorgen, referenties hiervan vindt u bij projecten. Naast turnkey projectinrichting kunt u bij INREDA uiteraard ook terecht voor los meubilair, een deel daarvan kunt u in de webshop vinden. Daarbij is het mogelijk om van het gekozen meubilair of product een proefmodel of staal te bekijken in onze showroom. INREDA kan u al uw kantoormeubilair leveren: bureaus en bureaustoelen (beide in hoogte verstelbaar), banken, stoelen, tafels, kasten en accessoires. Maar ook overig projectmeubilair dat speciaal aan de eisen van de doelgroep (bijvoorbeeld horeca en zorg) voldoet, is bij Inreda verkrijgbaar. Zit er bij het standaard meubilair niet iets bij dat aan uw wensen voldoet? Of wilt u een passende bank van muur tot muur? INREDA ontwerpt maatwerk meubilair (naast banken onder andere ook tafels, bureaus, balies en kasten) dat aan uw wensen voldoet.

Bij het interieur is het ook belangrijk om aan de akoestiek te denken. Dat kan bijvoorbeeld in (systeem)plafonds, maar ook in wandafwerking of losse elementen van vilt, geprinte stoffen en mos wanden. Ook gordijnstoffen absorberen geluid, zie hiervoor projectstoffering.

Om de ruimte af te maken is verlichting een belangrijk aspect. Verlichting is niet alleen functioneel, maar mag ook gezien worden. Kiest u voor algemene verlichting zodat de ruimte flexibel is, of voor een opvallende hanglamp, bijvoorbeeld in de entree van het gebouw? INREDA heeft een ruim assortiment verlichting, van inbouwspots tot grote moderne armaturen.

Onder het kopje leveranciers vindt u een deel van de merken die INREDA voert. INREDA is official partner van onder andere Gispen. Gispen kennen we van de design klassiekers van W.H. Gispen zelf, maar ook ontwerpen van Peter van de Water, Richard Hutten, Anke Bernotat en Peter de Boer behoren tot de collectie van Gispen. Daarmee kunnen wij de bekendste designmeubelen leveren. Ook van andere designmerken en ontwerpers kunnen wij meubilair, verlichting en accessoires leveren. Voor elk budget en voor elke stijl! Designmeubilair kan door een heel pand, maar kan ook mooi zijn als eyecatcher. Bijvoorbeeld een lamp in de entree, een bekende stoel in de vergaderruimte of een klassieke bureaustoel in de directiekamer. INREDA kijkt graag met u mee met wat uw wensen zijn en wat goed bij uw bedrijf past.

Volta 11 + 7942 DG Meppel + btw 8231.47.435.B.01
T 0522 242190 + info@inreda.nl + kvk 04072137

Naar webshop

Gispen Partner