Vanaf nu ook online producten kopen, bekijk onze webshop »


Projectstoffering

De belangrijkste stoffering bij projectinrichting zijn vloerafwerking en raamstoffering. Voor de afwerking van vloeren kennen we twee groepen; zachte vloeren en harde vloeren. Zachte vloeren zijn tapijt, tapijttegel en karpetten. Harde vloeren zijn pvc, klik pvc, marmoleum en vinyl. Een mooi effen tapijt is altijd goed, maar denkt u ook eens aan een afbeelding of print op de vloer! Pvc wordt veel gebruikt in een houtprint om warmte toe te voegen aan een ruimte, maar is ook projectbestendig en goed te onderhouden (hygiëne).

Raamstoffering heeft meerdere functies; het filtert daglicht en kan de ruimte verduisteren, maar kan het geluid in een ruimte ook absorberen voor een beter akoestiek. Ook in raamstoffering is er keuze uit verschillende soorten zoals gordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen, in verschillende stijlen, kleuren en materialen.

Naast vloerafwerking en raamstoffering is er ook nog wandafwerking. Ook voor wandafwerking is er veel mogelijk, zoals verf en (projectbestendig) behang in verschillende kleuren, texturen en (foto) prints. Oude foto’s, detailfoto’s of een bedrijfslogo worden vaak aan de wand toegepast om de ruimte persoonlijker te maken. De inrichting is dan niet meer algemeen, maar past dan echt bij uw bedrijf. Referenties van projectstoffering kunt u vinden onder projecten.

Volta 11 + 7942 DG Meppel + btw 8231.47.435.B.01
T 0522 242190 + info@inreda.nl + kvk 04072137

Naar webshop

Gispen Partner