Het kantoor na COVID-19: deel 1; MARTEX

Door Admin 30 november 2020

Hoe gaat het kantoor na Covid 19 eruit zien? Dat is een veel gestelde vraag…..

In deze publicatie gaan we iedere week een fabrikant uitlichten, waarvan de producten perfect passen in het “clubhuis” wat het kantoor gaat worden. We trappen af met Martex. Een fabrikant uit Italië met mooie, strakke, maar ook natuurlijk ogende meubelen en toepassingen.

Het verkleinen van de ecologische voetafdruk is belangrijk voor Martex.

“We vertalen respect voor de natuur en het milieu dat ons omringt door concrete acties, gebruiken processen met een lagere impact op het milieu en bevorderen het gebruik van natuurlijke, recyclebare materialen van gecontroleerde en gecertificeerde gewassen”. Aldus Martex.

Een ding is zeker….het kantoor gaat veel meer de functie krijgen als ontmoetingsplaats. Het “clubhuis” van iedere onderneming biedt plaats om elkaar te ontmoeten, om te sparren, om te werken en om te ontspannen.

Een aanlandwerkplek voor degene die even tussen de overleggen in wil werken, een brainstormhoek voor de projectgroep die net is gestart aan een nieuwe opdracht of de koffiecorner waar je informeel kunt overleggen met je collega….en natuurlijk even bijkletsen over privézaken….

Laat ons u inspireren of neem contact met ons op wanneer u graag advies wil.