Het kantoor na COVID-19: deel 2; LANDE!

Door Admin 7 december 2020

Hoe gaat het kantoor na Covid 19 eruit zien? Dat is een veel gestelde vraag…..

In deze publicatie gaan we iedere week een fabrikant uitlichten, waarvan de producten perfect passen in het “clubhuis” wat het kantoor gaat worden. Deze week is het de beurt aan Lande. Een fabrikant uit Nederland welk dit naarjaar komt met een met een zeer passende term: Re-setting! LET’S CREATE NEW WORKPLACES TOGETHER.

“2020 was een bewogen jaar. Een jaar waarin afstand houden de norm werd. Maar ook een jaar waarin we ons – ook op afstand – meer met elkaar verbonden voelden dan ooit. Verwachtingsvol kijken we uit naar 2021. Want het is tijd voor een re-set. Ook in de werkomgeving. In deze Re-setting vind je alle inspiratie voor een veilige en prettige werkomgeving. Met alle ruimte voor presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning en werken.” Aldus Lande

Mix and match is een term wat past bij de zeer uitgebreide collectie van Lande!

PRODUCTIEVER OP EEN FIJNE WERKPLEK
Met een roomdivider als sfeervol middelpunt maak je méér van een open ruimte. Het Fundamentals kastsysteem heeft nog een extraatje voor je in petto. In de presentatie- en inspiratiewanden vind je namelijk alle techniek die je nodig hebt voor de perfecte presentatie. Zoals een stroompunt en een USB- en HDMI-aansluiting. Alles netjes weggewerkt en klaar voor gebruik. Ideaal, want een goed begin is het halve werk en presenteren gaat nou eenmaal makkelijker als je de juiste tools voorhanden hebt.

Dit zijn maar enkele voorbeelden uit de legio mogelijkheden

INREDA MAAKT WERKEN LEUKER!