Introductie van Artifort Soft Facet

Door Admin 13 oktober 2020

Soft Facet
Scholten & Baijings | Ontwerp 2020

BIEDT ULTIEM COMFORT

Soft Facet is een comfortabele, uitnodigende lounge fauteuil met een onderscheidend detail. De open, gastvrije vorm voelt als een zachte omhelzing van een geometrisch gestikte spread, die u uitnodigt om achterover te leunen, te ontspannen en te dagdromen. Dit gevoel wordt versterkt door het feit dat de gehele contour van de houten schelp is schuim-gewatteerd, waardoor zachtjes ondersteuning van het lichaam, nek en hoofd en comfortabel aan te passen aan de zittende houding van de gebruiker.
Dit verfrissende, open en minimalistische design is tijdloos en past bij veel verschillende interieurs.

Geniet van het ultieme comfort terwijl je een boek leest, chat met vrienden of collega’s, of ontspan en werk met je laptop op schoot.

 

De hoge zitschaal bestaat uit een samengeperst houten frame dat volledig is afgedekt met een combinatie van twee schuimlagen. Dit zorgt voor ultiem comfort. De zitschaal is volledig gestoffeerd en – zoals u van Artifort mag verwachten – is dit uitzonderlijke bekleding van topkwaliteit met naden, verdeeld over een verscheidenheid aan facetten. Een uniek kenmerk is de minimalistische vierbenige metalen basis die in het ontwerp is verwerkt, die in verschillende kleuren kan worden gepoedercoat. De details zijn een zadelleerband die de voorpoten van de stoel subtiel verbindt met de rug.

  • Een ruime lounge fauteuil met hoge rugleun met een onderscheidend detail.
  • Een minimalistisch, eigentijds design dat ultiem comfort biedt dankzij een unieke combinatie van meerdere schuimlagen.
  • Het kenmerkende buisframe is uiterst minimalistisch met een lichte constructie, waardoor het ontwerp de transparante uitstraling krijgt die de ontwerpers voor ogen hebben.
  • Uitgebreid programma van kleuren en stoffen, zowel in stof als in leer.
  • Soft Facet is ideaal voor een woonkamer of lounge, maar ook perfect voor hotellobby’s, receptieruimtes en kantoren.