Lande Zok – DE modulaire Pantry

Door Admin 26 maart 2020

Zok is het modulair pantry systeem van Lande. Dé keuken voor op kantoor. De basis van Zok is het solide metalen frame met modern werkblad. Deze kan uitgebreid worden met alles wat je in een keuken nodig hebt. Spoelbak in het werkblad of plaats een vaatwasser, koelkast, enkele keukenkasten en diepe lades onder het werkblad. Vrij van de vloer, of juist tot de grond.

 

Vrijheid qua indeling

Zok kan met haar modulaire uitbreidingen los in de ruimte geplaatst worden. Ontwerpster Van Heel: “Dit geeft veel vrijheid voor een specifieke indeling van het interieur en is gemakkelijk aanpasbaar. Bovendien voegt Zok identiteit toe aan een interieur door eigenzinnig kleur- en materiaalgebruik. Stoer en robuust of kies je toch voor elegant en speels. Zok is als een kameleon welke zich aanpast aan de omgeving.”

 

Vrijstaande modulaire pantry

De Zok is met haar mogelijkheden en uitstraling dé flexibele oplossing als vrijstaande pantry. Daarnaast is Zok ook beschikbaar als losse statafel. “Zok is in eerste instantie ontworpen voor ons eigen woonhuis”, aldus ontwerpster Heleen van Heel. “Het idee was om een vrijstaande keuken te maken die ook gemakkelijk in zijn geheel te verhuizen zou zijn. Belangrijk is dat Zok een tafel constructie heeft die los in de ruimte geplaatst kan worden en waar je ook aan kan eten.”

Zok heeft altijd een solide uitstraling en is beschikbaar in diverse structuur poedercoat kleuren. Zok is er in drie verschillende lengtes en met diverse tafelbladen. Daarnaast kan er gekozen worden voor een los element op hoogte met daarop een koelkast, vaatwasser, koffiemachine of magnetron.