Gispen HUGG concentratie werkplek

Door Admin 1 april 2020

HUGG omarmt letterlijk de werkplek en biedt daarmee opperste concentratie. De akoestische panelen dempen niet alleen het geluid, ze zorgen op een warme manier ook voor fysieke afscheiding in een dynamische ruimte.

De verschillende hoogten van de panelen en de vorm van HUGG zorgen voor verschillende mate van privacy. HUGG biedt uw medewerkers een concentratieplek om in rust te kunnen werken. Voorziet u de werkplek ook van stroom- en netwerkaansluitingen, persoonlijke verlichting en een makkelijk verstelbare bureaustoel dan is dit een volwaardige concentratiewerkplek voor optimale focus.

Gispen HUGG concentratie werkplek

Voordelen

  • Optimaal gevoel van privacy
  • Visuele en akoestische afscheiding
  • Activiteit gerelateerd werken
  • Makkelijk op locatie aan te passen of uit te breiden

Toepassingen

HUGG werkplekken zijn geschikt voor open werkruimtes waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Ideaal als aanlandplek en voor concentreren in een druk kantoor of in een onderwijsinstelling waar activiteit gerelateerd leren van toepassing is.

Gispen HUGG meubelsysteem

Onderdelen

Alle onderdelen van HUGG zijn modulair. Door ze te koppelen kan de toepassing wijzigen. Door toevoeging van tafels, zitjes en multimedia toepassingen creëert u de juiste functie. Alle onderdelen zijn eenvoudig op locatie te vervangen of te upgraden. Mix en match uw ideale combinatie.

HUGG meubellijn

Uitgangspunt van dit veelzijdige meubelsysteem is dat HUGG in open ruimtes rust en intimiteit biedt voor verschillende activiteiten zoals vergaderen, aanlanden en concentreren. Met HUGG creëert u binnen een dynamische werkomgeving een rustige werkplek voor vergadering en concentratie.

Dankzij de modulaire basis zijn de vorm, uitstraling, functie en bijbehorende accessoires van HUGG eenvoudig aan te passen. HUGG past binnen elke huisstijl en omarmt verschillende activiteiten.