Vanaf nu ook online producten kopen, bekijk onze webshop »


Zitten?

Hoe zitten we door de dag? <iframe width=“854” height=“480” src=“https://www.youtube.com/embed/tr5cjpvvGk8” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>
Bureaustoel en sofa van Gispen bekroond!

Twee Red Dot Awards voor Gispen. De internationaal gerenommeerde prijs voor kwaliteit en innovatie werd toegekend aan de Zinn bureaustoel en de TST sofa van de projectinrichter.

De 38-koppige jury van internationale deskundigen heeft elk van de 4.928 inzendingen uit 56 landen beoordeeld. Alleen ontwerpen die uitblonken in kwaliteit en innovatie ontvingen een onderscheiding. TST sofa en Zinn bureaustoel overtuigden de juryleden door het doordachte design. Beide producten zijn beloond met de Red Dot Award Product Design 2015.

TST is een serie luxe zitmeubilair, ontworpen door Michael Young. De serie bestaat uit een fauteuil en banken met een hoge of lage rugleuning. De sofa valt op door de sterk iconische vorm. Het robuuste ontwerp van de buitenschaal bevat zachte lijnen en ronde vormen. De hoge rug zorgt voor extra comfort en privacy ter bevordering van ontmoeting en communicatie. TST is uitvoerbaar in verschillende stofferingen en kleuren. Door de luxe uitstraling en comfortabele zit is de sofa geschikt voor zowel thuis als in kantooromgevingen.

Zinn bureaustoel staat voor ergonomisch, stijlvol en vooral comfortabel zitten. De stoel is ontworpen door Justus Kolberg. Bij het ontwerp is uitgegaan van het hoogst haalbare op deze drie elementen. “Het resultaat overstijgt de verwachting. Zinn is gemakkelijk in te stellen, heeft een elegant design en zit heerlijk”, aldus Gispen over de in twee uitvoeringen (NEN EN 1335 en NPR) leverbare bureaustoel. De techniek van het Dynamic Synchroonmechanisme van Zinn stimuleert op een natuurlijke manier bewegend zitten. Het volgt de verandering van houding en biedt het lichaam steun in iedere positie.

www.red-dot.org

www.gispen.nl
Embody is 24/7 zitcomfort

In onze 24-uurs economie zijn er steeds meer kantoren waar bureaustoelen met meerdere collega’s gedeeld moeten worden. Denk aan meldkamers, beveiligingscentra, observatieposten, helpdesks, ICT-bedrijven, call centers, ziekenhuizen, verkeersleidingscentra et cetera. Omdat elk individu een eigen zitgedrag heeft, zal een gewone bureaustoel in zo’n situatie al snel het onderspit delven. Met alle gevolgen van dien, want verkeerd zitten geeft op termijn verregaande gezondheidsklachten.

Zitten is het ‘nieuwe roken’

Zitten wordt steeds vaker betiteld als het ‘nieuwe roken’. Langdurig en slecht zitten, langer dan 1,5 à 2 uur aaneengesloten, versnelt de degeneratie van ons lichaam. Medisch onderzoek suggereert dat ons zitgedrag, in het bijzonder lange zituren, bijdraagt aan obesitas en de negatieve gevolgen die daarmee worden geassocieerd, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, metabool syndroom en sterfte.

Instinctief zitten

Zitten op de stoel van je collega is dankzij de Embody geen enkel probleem meer. Want door de instinctieve rugleuning past deze stoel zich volledig aan uw beweging aan en stelt zich automatisch af op basis van uw verschuivende posities, zodat uw wervelkolom uitgelijnd en gezond blijft. Of u nu voorover of achterover leunt, de ondersteuning van uw onderrug blijft constant: een bezoek aan de chiropractor behoort tot het verleden. Want de Embody vormt zich natuurlijk naar de groottes, vormen, houdingen en wervelkolommen van verschillende mensen. De diepte van de zitting past zich aan verschillende dijbeenlengtes aan en de verstelbare armsteunen hebben een zeer groot bereik.
Nieuw in de Gispen collectie:TST zitprogramma

TST zitprogramma

TST van Michael Young voor Gispen is een serie luxe zitmeubilair die bestaat uit een fauteuil en banken.

TST kenmerkt zicht door een sterk iconische vorm, mede doordat de binnenzijde wordt uitgevoerd met speciaal 3D gefreesd schuim. Het robuuste ontwerp bevat zachte lijnen en is gecombineerd met een comfortabele meubelstof. De TST is verkrijgbaar als fauteuil, 2-zits bank of 2,5-zits bank met een lage of hoge rug voor extra privacy ter bevordering van ontmoeting en communicatie. Dit maakt TST-serie geschikt voor zowel de thuissituatie als in projecten.

Inspiratie

TST is de afkorting van Tsim Sha Tsui. Het is één van de oudste wijken van Hong Kong, een plek waar kunstliefhebbers, zakenlui, toeristen en kunstenaars elkaar treffen. Ontwerper Michael Young laat zich hier regelmatig inspireren.

http://www.gispen.nl
Lancering nieuwe producten Gispen

Vrijdag 3 oktober lanceert Gispen drie nieuwe producten in de Outline-serie. In de pop-up store in de 9 Straatjes van Amsterdam onthult Peter van de Water zijn nieuwste ontwerpen.

Peter van de Water, ontwerper van de serie Outline zal alle ins en outs van zijn ontwerpen uit de doeken doen aan een exclusieve groep designliefhebbers.

Outline tafellamp 38 is volgens de fabrikant uit Culemborg begin dit jaar enthousiast ontvangen. Reden voor Gispen en ontwerper Peter van de Water om uit te breiden tot een serie met nieuwe ontwerpen. “Met trots lanceren we de Outline tafellamp 53, Outline vloerlamp en Outline klokken. Van 100 procent recyclebaar staal, vervaardigd in de CO2-neutrale Gispenfabriek doet Outline waarvoor hij bestemd is. Niet meer en niet minder. Een toonbeeld van minimaal materiaalgebruik.”

www.gispen.nl
Gispen Turn

De nieuwe Gispen Turn conferentiestoel van Paul Brooks voor Gispen is onderscheidend in design en eenvoud.

Het slimme frame bestaat uit één geheel en netweave-bespanning houdt het ontwerp strak. De hybride bewegingstechniek past zich automatisch aan het gewicht aan en zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid.

Meer informatie: http://ow.ly/sFZUF
Nieuw in het Gispen assortiment: Gispen Zinn!

Nieuw in het Gispen assortiment: Gispen Zinn!


Deze bureaustoel van Justus Kolberg staat voor ergonomisch, stijlvol en vooral comfortabel zitten. Zinn is gemakkelijk in te stellen, heeft een elegant design en zit heerlijk. Zinn is er in een NEN EN 1335 en NPR 1813 uitvoering.

Lees meer over deze stoel voor iedereen: http://ow.ly/sDWUU
INREDA Gispen partner

INREDA is Gispen partner!!!

Met het merk Gispen wordt ons assortiment weer een stuk completer. door deze toevoeging kunnen wij nog beter passende oplossingen bieden voor uw werkplek gerelateerde vraagstukken/problemen.

Klik op het Gispen partner logo en u komt dan op de website van Gispen. Hier vind u het complete productassortiment. Naast het ‘standaard’ kantormeubilair vindt u ook de desiglabels Ngispen en Huiswerk.

Het is zeker de moeite waard om de website te bezoeken.

Binnekort zijn de producten van Gispen in onze showroom te bewonderen. houd onze website in de gaten.

Wanneer u informatie of persoonlijke vragen willen stellen omtrent Gispen kunt u contact met ons opnemen.
Volta 11 + 7942 DG Meppel + btw 8231.47.435.B.01
T 0522 242190 + info@inreda.nl + kvk 04072137

Gispen Partner